Monday, 6 May 2013

AMANAH ALLAH

Assalamualaikum.....

kembali bersiaran.mohon maaf sebab lama tak update blog (perasan mcm ramai plk yg view blog i.hehe...)

Tanggal 8 April 2013 jam 9.35pagi,saya selamat melahirkan seorang lagi khalifah Allah ke muka bumi.syukur dipanjangkan umur utk melihat wajah comel ni.alhamdulillah selamat kedua-duanya.ibu dan baby.

Saya melahirkan baby boy ni secara c-zer.memandangkan dah 2kali c-zer,yg ketiga cnfirm la kna czer jgk.pengalaman2 yg lps byk mengajar saya bagaimana nak menguruskan diri dan baby slps czer.dan yg paling best en suami belanja utk saya bersalin di swasta.blh guna pakai tak ayat tu.haha....sebenarnya nk memudahkan en suami teman dlm wad dan yang penting nk bagi dia tengok sendiri bagaimana saya melahirkan semua anak-anak kami.hehe...siap wat video lg.Anak-anak pn tengok.(nanti blh la anak-anak tgk mcmmana mereka dilahirkan) Yang penting i berpuas hati dgn servis hospital tu.doktor yg sambut baby i azan dulu sebelum hasben i azankan.Alhamdulillah.jahitan pun kemas dan yg penting i tak rasa sakit tapi lepas czer rasa la azabnya.huhuh....

Baby kami yg ketiga ni kami namakan Muhammad Aqil bin Zurazman.Maknanya -cahaya yg bijak-

kakak - Nur Aqilah bt Zurazman
Abang - Muhammad Aqif bin Zurazman
Adik - Muhammad Aqil bin Zurazman
Yang ke 4 - ? (sila bg cadangan utk 5thn lagi.hihih...)


NUR AQILAH


MUHAMMAD AQIF


MUHAMMAD AQIL


Gambar dlm bilik OT.br selesai dibersihkan

Semoga Allah panjangkan umur dan diberi kesihatan yg baik utk menjaga amanah ini dan mendidik mereka menjadi muslim dan muslimah yang soleh dan solehah.AMIN....